Predavanja

Predavanje u Gradskom društvu osoba s invaliditetom Đurđevac

U utorak 08.01.2019. održala sam članovima Gradskog društva osoba s invaliditetom Đurđevac , na njihov poziv, predavanje “Prehrana i zdravlje” koje je održano u okviru programa Klubovi korisnika –Klub Aktiv.

Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize nositelj je druge godine programa Klubovi korisnika –Klub Aktiv u sklopu trogodišnjeg programa „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“ (za razdoblje od 2017. do 2020. godine).

Kao partneri u provedbi programa sudjeluju Udruga gradsko društvo osoba s invaliditetom Đurđevac, Udruga osoba s invaliditetom Našice – Našički cvijet, te Centar za socijalnu skrb Đurđevac i Centar za socijalnu skrb Našice. Udruge suradnici na programu su Udruga žena grada Đurđevca te Otvoreno srce iz Našica.

Ciljevi koje program nastoji ostvariti su prevencija institucionalizacijepovećanje socijalnog uključivanja i veća kvaliteta života osoba s invaliditetom. Navedeni će se ciljevi nastojati ostvariti putem aktivnosti unutar Klubova korisnika kao što su grupe za učenje socijalnih vještina, grupe za kvalitetno provođenje slobodnog vremena te grupe za podršku.

Više informacija  o programu Klubovi korisnika –Klub Aktiv 

Cilj predavanje je bila edukacije njihovih članova o utjecaju pravilne prehrane na zdravlje, o zdravoj i nezdravoj hrani i osnovnim pravilima pravilne prehrane.

Prisutni članovi su sa zanimanjem pratili prezentaciju, postavljali pitanja i iznosili vlastite primjere i probleme u prehrani.

Hvala im na pozivu .

Ivanka Brček  Zdrava Iva

 

 

Prezentacija u okviru predavanja:

 

Prehrana-i-zdravlje

 

 

Fotografije sa predavanja:

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Ostavi komentar