Gastro zvijezde godine 2017. | Zdrava.iva -Blog s receptima i savjetima za zdravu prehranu
Obavijesti na stranici

Gastro zvijezde godine 2017.

Restoran Batak grill na Radničkoj cesti bio je sjajan domaćin najboljim hrvatskim food blogerima, koji su sinoć primili zaslužene nagrade u najvećem blogerskom natječaju godine, u organizaciji portala gastro.24sata.hr !

Žiri u kojem su bili MasterChefica Lana Mihić Klingor, food bloger Darko Kontin, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i urednik Gastro.hr-a Domagoj Jakopović Ribafish, od 430 prijavljenih blogova, nakon glasanja čitatelja, proglasio je devet pobjednika u kategorijama, a zatim i blogericu godine, Sanju Mijac “Domaćicu”.

Vegehop vegetarijanski restoran

Pročitajte više na: https://gastro.24sata.hr/spajza/gastro-zvijezda-godine-2017-je-domacica-20112 – gastro.24sata.hr

Blog Zdrava Iva je proglašen najboljim blogom u kategoriji Vegetarijanska hrana.

Tko su ostali pobjednici po kategorijama pročitajte na https://gastrozvijezda.24sata.hr/ 

Više o samom događaju proglašenja pobjednika možete vidjeti u snimljenim slikama i video snimkama.

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
zdrava.iva

Ivanka je supruga i majka troje djece, a kako joj je zdravlje jako bitno, odlučila je svoje kuhanje i pripremu hrane bazirati na obradi zdravih namirnica. Dakle, u njenoj kuhinji nema bijelog brašna, šećera, margarina, maslaca, te procesuirane i industrijske hrane. Pokušava koristiti što svježije namirnice (posebno iz svog organskog vrta), žitarice, sjemenke, dodatke prehrani (spirulina, pšenična trava, maca, proteini), maslinovo, bučino, kokosovo i laneno ulje te začinsko bilje i začine, kao i što manje termički obrađivati namirnice koje tako gube potrebne hranjive tvari.
Od 17.6.2017. stekla je zvanje Nutricionistica.

Ostavi komentar