Obavijesti na stranici

Gastro zvijezde godine 2017.

Restoran Batak grill na Radničkoj cesti bio je sjajan domaćin najboljim hrvatskim food blogerima, koji su sinoć primili zaslužene nagrade u najvećem blogerskom natječaju godine, u organizaciji portala gastro.24sata.hr !

Žiri u kojem su bili MasterChefica Lana Mihić Klingor, food bloger Darko Kontin, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i urednik Gastro.hr-a Domagoj Jakopović Ribafish, od 430 prijavljenih blogova, nakon glasanja čitatelja, proglasio je devet pobjednika u kategorijama, a zatim i blogericu godine, Sanju Mijac “Domaćicu”.

Vegehop vegetarijanski restoran

Pročitajte više na: https://gastro.24sata.hr/spajza/gastro-zvijezda-godine-2017-je-domacica-20112 – gastro.24sata.hr

Blog Zdrava Iva je proglašen najboljim blogom u kategoriji Vegetarijanska hrana.

Tko su ostali pobjednici po kategorijama pročitajte na https://gastrozvijezda.24sata.hr/ 

Više o samom događaju proglašenja pobjednika možete vidjeti u snimljenim slikama i video snimkama.

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
zdrava.iva

Ivanka je supruga i majka troje djece, a kako joj je zdravlje jako bitno, odlučila je svoje kuhanje i pripremu hrane bazirati na obradi zdravih namirnica. Dakle, u njenoj kuhinji nema bijelog brašna, šećera, margarina, maslaca, te procesuirane i industrijske hrane. Pokušava koristiti što svježije namirnice (posebno iz svog organskog vrta), žitarice, sjemenke, dodatke prehrani (spirulina, pšenična trava, maca, proteini), maslinovo, bučino, kokosovo i laneno ulje te začinsko bilje i začine, kao i što manje termički obrađivati namirnice koje tako gube potrebne hranjive tvari.
Od 17.6.2017. stekla je zvanje Nutricionistica.

Ostavi komentar