Savjeti za bolje zdravlje

Jadrankina otopina

Jadromel Jadrankina otopina

Jadrankina otopina je proizvod bogat esencijalnim mineralom joda.

Jod je neophodan za zdravlje prostate, dojke, jajnika, a posebno žljezde štitnjače. Nedostatak dovodi do povećanog rizika od raka štitnjače kod žena u dojke … 5 kapljica joda dnevno (razrijeđena u vodi ili soku), prema izjavama nekih liječnika eliminira prvu fazu razvoja raka i ubije abnormalne stanice koje cirkuliraju kroz tijelo.

Poboljšana apsorpcija joda povezana je s nižom učestalost raka dojke i raka prostate, i obratno. Jod se u malim količinama, dodaje određenim sortama kuhinjske soli, ali iz soli polako ispari.

Osim toga, jod se doda u sol, od koje su biološki koristi slabe, tako da tijelo ne apsorbira sve već samo dio. Japanci konzumiraju dnevno maksimalno joda i stoga su među najzdravijim nacijama.

Jod je također odličan antiseptik i uništava bakterije i viruse, koji ne mogu postati otporni. Neki liječnici su izvijestili da je Lugolova otopina učinkovita u liječenju mononukleoze. Jod se koristi za sterilizaciju svih materijala i površina u bolnicama.

Sastojci  Jadrankine otopine su ekstrakt algi, kalijev jodid, glicerin i destilirana voda.

Jadrankina otopina je novi hrvatski proizvod bogat esencijalnim mineralom joda kojeg je osmislila Jadranka Dugina Vrhovec.

Jadranka Dugina Vrhovec

 

 

 

 

Tvrtka JadroMel iz Križevaca proizvodi Jadrankinu otopinu – novi hrvatski proizvod bogat esencijalnim mineralom joda kojeg je osmislila Jadranka Dugina Vrhovec.

Radi se o proizvodu koji je jedinstven na hrvatskom i Europskom tržištu, na bazi joda i kalijevog jodida, kojeg je Jadranka razvila i testirala na sebi, nakon problema sa štitnjačom.

Pri spomenu joda, mnogi će prvo pomisliti na dezinfekciju ozljeda na koži, ili ga povezati s liječenjem štitnjače, no jod je kroz povijest je često korišten kao univerzalno sredstvo za poboljšanje i liječenje brojnih zdravstvenih teškoća. Jod je, naime, esencijalni mineral u ljudskom organizmu odgovoran za sintezu hormona štitnjače, koja koristi jod za proizvodnju hormona koji su ključni za metabolizam i sintezu proteina te rast. Jod je od iznimne važnosti za žensko reproduktivno zdravlje te također i rast i razvoj djece. Dugi je niz pozitivnih namjena joda, za kojeg će mnogi reći da je doista univerzalno primjenjiv u pomoći pri prevenciji brojnih zdravstvenih teškoća. Stoga ne čudi da je Jadrankina otopina, u samo godinu dana koliko se nalazi na tržištu, pokrenula pravu lavinu interesa za njezino korištenje, a Jadranki u potpunosti preokrenula život.

Ljekovito djelovanje joda, poznato je još od davnina. Tko ćete u brojnim izvorima i relevantnoj literaturi o jodu i proizvodima na bazi joda pročitati da je:

– Univerzalni antioksidans za organizam
– Prirodni antibiotik za raznovrsne upale
– pridonosi normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače
– normalnom funkcioniranju živčanog sustava
– Antistresor – podiže energiju i potpomaže kod stanja iscrpljenosti i premora
– Potpomaže bolju funkciji mozga
– Šiti od srčanog i moždanog udara

Za više informacija, obratite nam se s povjerenjem na: info@jadrankinaotopina.com

 

Više o samom proizvodu, tvrtki JadroMel i gospođi Jadranki Dugini Vrhovec možete pročitati i vidjeti na web stranici https://www.jadrankinaotopina.com/ 

I ja i moja cijela obitelj koristimo Jadrankinu otopinu svakodnevno i uvjerili smo se osobno u njezino blagotvorno djelovanje.

Zdrava.iva

 

Print Friendly, PDF & Email

Ostavi komentar