Obavijesti na stranici

Na otvaranju Enzita Heksagona

U zagrebu je na Zagrebačkom velesajmu , u paviljonu 14a, otvoren odlično uređen prostor u kojem se mogu održavati kulinarske radionice, nazvan koncept Enzita Heksagon.

Naime, velesajamski paviljon 14a oblikovan je kao šesterokut i to  dovela do toga da novu etapu razvoja Enzite nazovu upravo imenom Heksagon, ili od milja Heksa.

Na otvaranju su bila mnoga poznata lica hrvatske blogerske scene i one koja se bavi pripremom hrane i poduzetništvom vezanom uz pripremu hrane , prvenstveno zdrave hrane.

Uz ekipu Enzite, najzaslužnija za otvaranje novog prostora je poduzetnica Josipa Bračanov Jo, vlasnica prve co-working i co-cooking kuhinje u Hrvatskoj Cook hub-a .

Neka od poznatih imena food blogerske scene: Tina Uglješić , Helena jakoliš, Natalie Knezić, Maja Brekalo, Darko Jukić, Lena Jukič,, Mihaela Devescovi  i Nada Zlatar Lukawski. Neka mi oproste one i oni  koje nisam spomenula.

Na otvaranje je navratio i poznati kuhar masterchef Mate Janković.

Foto galerija sa otvaranja:

 

Vaša Zdrava.iva

Print Friendly, PDF & Email
zdrava.iva

Ivanka je supruga i majka troje djece, a kako joj je zdravlje jako bitno, odlučila je svoje kuhanje i pripremu hrane bazirati na obradi zdravih namirnica. Dakle, u njenoj kuhinji nema bijelog brašna, šećera, margarina, maslaca, te procesuirane i industrijske hrane. Pokušava koristiti što svježije namirnice (posebno iz svog organskog vrta), žitarice, sjemenke, dodatke prehrani (spirulina, pšenična trava, maca, proteini), maslinovo, bučino, kokosovo i laneno ulje te začinsko bilje i začine, kao i što manje termički obrađivati namirnice koje tako gube potrebne hranjive tvari.
Od 17.6.2017. stekla je zvanje Nutricionistica.

Ostavi komentar