CaliVita zdravlje

Zdravlje uz pomoć CaliVite

U 21. stoljeću čovječanstvo se suočava s problemima koji utječu na cijeli svijet, kao što su ubrzano informacijsko društvo, povećana industrijska i poljoprivredna proizvodnja uzrokovana prenapučenošću, zagađenje okoliša, učinci staklenika.

Kao rezultat svega toga smanjuje se kvaliteta tla, što je potvrdilo i istraživanja koje je 2006. provela EU, zbog čega voće i povrće sadrži manje vitamina i minerala. Obradom hrane, kuhanjem i pečenjem, te se količine mogu još više smanjiti. Zbog zahtjeva našeg potrošačkog društva, sve veći broj ljudi sve teže može osigurati odgovarajući životni standard. Sve to predstavlja dodatni teret, kako fizički tako i psihički.

Voće i povrće

Zbog brzog tempa života, nemamo vremena za pravilnu preranu niti za odmor. Pri tome zaboravljamo da se zbog stresa i nedostatnog unosa nutrijenata troše rezerve našeg tijela, što može dovesti do bolesti, čak i preuranjene smrti.

No svakom trenutku možemo promijeniti najznačajniji čimbenik koji utječe na kvalitetu života, a to je naš način života.

Upravo zbog toga, mi u CaliViti smatramo da je naša misija upoznati ljude sa značajem zdravog života bez stresa, ali isto tako i pomoći svakome odabrati vitamine i dodatke prehrani prema individualnim potrebama, kojima će  upotpuniti prehranu i time pomoći očuvanje zdravlja.

“Zdravlje je kruna na glavi zdravog čovjeka, koju vidi samo onaj koji je bolestan.”

Umjesto univerzalnih proizvoda za sve probleme, nudimo vam jedinstvena rješenja.

Vjerujemo da je svaka osoba jedinstvena, pa se prema tome i pojedinačni problemi ne mogu riješiti univerzalnim proizvodima koji pomažu svima. Umjesto toga, prilikom razvoja naših jedinstvenih proizvoda, uzimamo u obzir okolnosti i osobne karakteristike. CaliVitin širok asortiman proizvoda nudi vam mogućnost odabira najprikladnijeg proizvoda za očuvanje zdravlja u skladu s vašim potrebama.

Samo vi možete postaviti granice svojih zahtjeva, jer mi neprestano širimo i ažuriramo naš asortiman proizvoda.
U proizvodnji dodataka prehrani, uvijek nastojimo, kad god je to tehnološki moguće, koristiti prirodne sirovine; naš cilj je koristiti aktivne biljne sastojke iz organskog uzgoja u što većoj mogućoj mjeri.
Osim noviteta temeljenih na najnovijim znanstvenim saznanjima, koristimo biljke koji su dokazano učinkovite i korištene u tradicionalnoj medicini već stoljećima.
Tijekom razvoja proizvoda posebnu pažnju posvećujemo korištenju organskih sastojaka, zbog njihove bolje apsorpcije.
Sastojci u našim proizvodima su tako formulirani da mogu ostvariti sinergijski (međusobno pojačavajući) učinak unutar tijela.

CaliVita dodaci prehrani

CaliVita dodaci prehrani

CaliVita web trgovina

Uz dodatke prehrani i vitamine, možete održati zdravlje u svim područjima života uz pomoć:

CaliVita elektronike elektronski uređaji za potporu zdravlja

CaliVita elektronike elektronski uređaji za potporu zdravlja

CaliVita web trgovina

CaliVita kozmetike – vrhunski kozmetički proizvodi

CaliVita kozmetike vrhunski kozmetički proizvodi

CaliVita web trgovina

CaliClean – ekološka sredstva za čišćenje

 

CaliClean ekološka sredstva za čišćenjeCaliVita web trgovina

Informacije preuzete sa stranice Calivita Hrvatska https://croatia.calivita.com/home 

CaliVita partner